Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brugtvareterminalen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Dødsbo købes og rydes gennem advokater - Brugtvare Terminalen

Kontakt

Sms eller
ring på tlf.
2349 9525

Opkøb og rydning af dødsbo for advokatfirmaer

Vores mange års erfaring for, at jeres klienters indbo bliver håndteret ordentligt.

Vi har mere end 35 års erfaring fra branchen og vi garantere, at vi behandler jeres klienter og deres indbo med respekt og professionalisme.

Få et bud
på dit indbo

Ring eller send en
SMS for et
uforpligtende tilbud.

Restbo / dødsbo opkøb:

+45 2349 9525

Køb af dødsbo gennem advokater

Brugtvare Terminalen samarbejder med adskillige advokatfirmaer om rydning af indbo og flere er altid velkomne.

Vi varetager alt fra rydning af plejeboliger til tømning af store landejendomme. Husk vi også køber indbo med store værdier.

Vi kan afhente nøglen til indboet hos jer eller mødes på boets adresse. Peter Ry Schjønning sender et uforpligtende skriftligt tilbud samme aften. Tilbuddet er baseret på værdien af indboet samt omkostningerne ved evt totalrydning. Og der aftales en tidsfrist for rydningen.

I de indbo hvor der er udarbejdet en liste over værdigenstande af en vurderingssagkyndig, ser vi den gerne og bestræber os på, at vors tilbud stemmer overens hermed. Nogle effekter sælges bedst på auktion, her tilbyder vi fragt til Bruun Rasmussen auktion.

I de tilfælde hvor der ønskes en totalrydning er prisen for 2 mand og en bil 500 kr. Plus moms i timen, her er indeholdt sortering og bortskaffelse af affald på miljørigtig vis.

Kontakt Peter Schjønning Ry på 23 49 95 25  eller mail pery61@gmail.com

Kontakt os

Professionel rydning af dødsbo

Kontakt Brugtvare Terminalen og få et uforpligtende tilbud,
på dødsbo rydning.

Totalrydning tilbydes.

Udfyld formularen så kontakter vi jer hurtigst muligt.